Blog

Zwarte Bes-Sproedel nu verkrijgbaar

Zwarte Bes-Sproedel nu verkrijgbaar

We zijn super trots om aan te mogen kondigen dat het ons gelukt is om één van onze favoriete smaken toe te voegen aan ons assortiment. Onze Zwarte Bes-Sproedel is vanaf nu verkrijgbaar! Met 100% echte zwarte bessensap. Een absolute zeldzaamheid en mega lekker!

Sproedel-oproep 2021

Sproedel-oproep 2021

We zijn oneindig dankbaar voor alle bestellingen die werden gedaan dankzij een oproep van een vriend om Sproedel tijdens Corona te ondersteunen. In één klap leverden we 70 dozen Sproedels aan vrienden en andere bekenden bij hun thuis. Voor ons een logistieke uitdaging die we graag aangingen. Dankjewel voor jullie support, jullie zijn geweldig!

Sproedel goes pop-up

Sproedel goes pop-up

Corona brengt veel ongeluk maar maakt daarnaast creatieve mensen nog creatiever. In de langestraat in Amersfoort is een leuke Pop-Up Store van BijHein opgedoken waar je lekkere wijn, kunst en andere delicatessen kunt kopen. Sproedel heeft ook zijn plekje gekregen. Kom langs voor wat lekkers de komende weken!

Sproedel in actie

Sproedel in actie

Het is erg leuk om in direct contact te zijn met onze Sproedel-liefhebbers. Bij de Landmarkt in Amsterdam hebben we daarom een dag met onze Sproedels gestaan. Leuke gesprekken gehad, goed feedback gekregen en veel sproedels verkocht. Dank voor de mooie dag!

Sproedel op ADE Into the Woods

Sproedel op ADE Into the Woods

Het mag weer en wij mogen mee! In het weekend van ADE wordt Sproedel bij de Cocktailbar van House of Chi en de Amsterdamse Frisdrankfabriek bij Into The Woods ADE verkocht. We zijn heel blij om onze lekkere Tatanka-Sproedel en Sproedel-Mule cocktails aan de publiek te kunnen laten proeven.

Webshop online

Webshop online

Yes, het is eindelijk zover, je kunt onze Appel- en Rabarber-Sproedel nu online bestellen via onze website. Geniet ervan, proost!

Artikel Amersfoortse Courant

Artikel Amersfoortse Courant

Afgelopen september kreeg Dina de kans om een ​​interview te doen met Thijs Tomassen voor de Amersfoortse Courant. In het artikel vind je meer informatie over het begin, de achtergrond en de missie van Sproedel.

Bekijk artikel

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50